Open repetitie Christelijk Mannenkoor Lelystad op woensdag 21 september a.s.

Het Christelijk Mannenkoor Lelystad telt momenteel ongeveer 75 leden, maar wil er graag nog een twintigtal zangers bij hebben. Daarom organiseert het koor op woensdagavond 21 september een ‘Open repetitieavond’. Mannen die van zingen houden en een keer willen proberen of ze dat ook leuk vinden in een koor zijn daarbij van harte welkom. De open repetitie vindt plaats op 21 september a.s. in kerkcentrum ‘t Lichtschip, Gondel 19-01 te Lelystad en begint om 19.45 uur.

Het mannenkoor werd opgericht in 1990 en bestaat dus inmiddels 26 jaar. In de afgelopen jaren heeft het koor een mooi repertoire kunnen opbouwen bestaande uit Nederlandse geestelijke liederen, negro-spirituals, Engelse, Franse, Duitse, Russische en Latijnse liederen. Onder leiding van Bert Moll repeteert het koor elke woensdagavond. De mannen komen met plezier naar de repetitie. Zingen is leuk, je ontmoet anderen, maakt samen muziek, de sfeer is ontspannen en je maakt deel uit van een gezellige vereniging.

Het koor geeft jaarlijks concerten rond Pasen en Kerst en werkt regelmatig mee aan het opluisteren van kerkdiensten in heel Nederland. Een vaste traditie in Lelystad is het Paasconcert op Stille Zaterdag en diverse Kerstconcerten. Elk jaar werkt het koor ook mee aan het grote Kerstconcert in Vredenburg in Utrecht.
In het komende seizoen staan weer diverse uitvoeringen en concerten op het programma. Mannen die nu lid worden kunnen dan ook meezingen!

Voor meer informatie over het koor en de open repetitieavond kan contact worden opgenomen met de voorzitter van het koor: Jan Visch, telefoonnummer 0320-241128.

Copyright 2015 Christelijk Mannenkoor Lelystad. | Website door PolyTek