Mannenkoor zoekt projectleden / open repetitieavond 26 september

Het Chr. Mannenkoor Lelystad telt op dit moment ruim 60 leden, maar wil er graag nog een aantal zangers bij hebben. Daarom organiseert het koor op woensdagavond 26 september een ‘Open repetitieavond’. Mannen die van zingen houden en een keer willen proberen of ze dat ook leuk vinden in een koor, zijn daarbij van harte welkom.

In december organiseert het mannenkoor een kerstconcert in Lelystad, werkt mee aan het ‘Kerst Koren Concert’ in Tivoli Vredenburg in Utrecht en geeft een kerstconcert in Klundert. Deze concerten worden door veel mensen bezocht. Het koor nodigt ge├»nteresseerden graag uit om als ‘projectlid’ deze concerten met ons mee te zingen.

Het mannenkoor werd opgericht in 1990 en bestaat dus inmiddels 28 jaar. In de afgelopen jaren heeft het koor een mooi repertoire kunnen opbouwen bestaande uit Nederlandse geestelijke liederen, negro-spirituals, Engelse, Franse, Duitse, Russische en Latijnse liederen. Onder leiding van dirigent Bert Moll repeteert het koor elke woensdagavond. De mannen komen met plezier naar de repetitie. Zingen is leuk, je ontmoet anderen, maakt samen muziek, de sfeer is ontspannen en je maakt deel uit van een gezellige vereniging.

De open repetitieavond vindt plaats in kerkcentrum ‘t Lichtschip aan de Gondel 19-01 te Lelystad en begint om 20.00 uur.

Copyright 2015 Christelijk Mannenkoor Lelystad. | Website door PolyTek