Next Event in:
+ +
1 day
11 hours
25 minutes
23 seconds

Kerstconcert Chr. Mannenkoor Lelystad

Op vrijdag 13 december verzorgt het Chr. Mannenkoor Lelystad haar jaarlijks Kerstconcert, onder leiding van dirigent Bert Moll. Het concert vindt plaats in Kerkcentrum Het Anker aan het Karveel 33-01 Lelystad. 

Het ongeveer 50 leden tellende Lelystadse mannenkoor werd opgericht in 1990 en geeft elk jaar één of meer Kerstconcerten. De Lelystadse dirigent Bert Moll is sinds 2007 dirigent van het koor. Er worden bekende en geliefde kerstliederen en traditionals gezongen. Ook is er ruimte voor samenzang. Het damesensemble De Urker Voices werkt mee aan het concert. Een ensemble uit het Groot Nationaal Strijkorkest met Barbara Kurmann als concertmeester en Johan Bredewout op de piano begeleiden de beide koren. Het concert begint om 20.00 uur. De kerkzaal is vanaf 19.30 uur geopend.

Het is het laatste concert dat het Chr. Mannenkoor in Lelystad geeft. Door gebrek aan ‘jonge’ aanwas heeft het koor te maken met een sterk teruglopend aantal leden. Er is te weinig toekomstperspectief, daarom is besloten het koor op te heffen. Op zondag 15 december is er een optreden in Klundert en op 17 december doet het mannenkoor nog mee aan een Korenconcert in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

De toegang voor het Kerstconcert in Lelystad is gratis. Er kunnen geen kaarten meer worden gereserveerd. Nagenoeg alle kaarten zijn gereserveerd. Wellicht dat er nog een zeer beperkt aantal plaatsen kunnen worden verkregen aan de kerkzaal. Op dit moment is dit niet met zekerheid te zeggen.

Copyright 2015 Christelijk Mannenkoor Lelystad. | Website door PolyTek