De Kerstboodschap bezongen!

img-20161217-kerstconcert-ankerWat een sfeer! Wat een prachtige muziek! Kippenvel! Ontroerend mooi! Wauw, jullie kunnen samen machtig zingen!

Het zijn maar een paar van de geluiden die vrijdagavond klonken na de kerstuitvoering van het Christelijk Mannenkoor Lelystad samen met Gospelkoor Sign4U. In een uitverkocht kerkcentrum Het Anker brachten de koren geweldige zang en prachtige muziek. Onder leiding van Bert Moll (Christelijk Mannenkoor) en Marinus den Harder (Sign4U) lieten de koren zich van de allerbeste kant zien én horen. De deelnemende musici, Harry Hamer aan het orgel en een afvaardiging van het Groot Nationaal Strijkorkest, brachten samen met de koren een geweldige sfeer die klonk als een klok!

 

img-20161217-kerstconcert-anker-01Al ruim voor 19.15 uur stond er een enorme rij toeschouwers/toehoorders om de beste plekjes in de kerk te bemachtigen. Toen om 20.00 uur het concert begon was de kerk compleet vol! En de kerstliederen van beide koren, met ieder een totaal eigen genre, waren zonder uitzondering echt klasse. Naast bekende kerstliederen in samenzang was er het ontroerende mooi Stille Nacht door het Mannenkoor. En Sign4U liet ons in meerdere liederen het feest van kerst al beleven.

En als enorme afsluiting het samen gezongen Cantique de Noël. Qua genre twee totaal verschillende koren brachten daar samen een stuk muziek ten gehore waar menigeen met open mond naar zat te luisteren. Zo geweldig op elkaar reagerend, vast aan de vingers van de dirigent, musici die er een extra feest van maakten. GENIETEN, zij menigeen in de zaal.

Zo de kerst tegemoet gaan is voor zangers, musici en toehoorders één groot feest!

Een blijde zanger!

Copyright 2015 Christelijk Mannenkoor Lelystad. | Website door PolyTek